Blauwe Zondag blijft samenwerken met de Nederlandse Vereniging voor Autisme

Blauwe Zondag blijft samenwerken met de Nederlandse Vereniging voor Autisme

Team NVA Auti doe dag

Wij zijn blij je te melden dat ook dit jaar de Nederlandse Vereniging voor Autisme ons ondersteunt op diverse vlakken. Zowel zichtbaar als onzichtbaar voor jou als deelnemer! Door deze samenwerking kunnen wij Blauwe Zondag ook landelijk op de kaart blijven zetten! Dank voor jullie steun !

 
Wij verbinden autisme

Een beter leven voor mensen met autisme

De NVA is dé vereniging die zich inzet voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten in alle levensfasen en op alle levensterreinen. Onder autisme verstaan we het brede spectrum van autismespectrumstoornissen, waaronder Asperger, PDD-NOS en McDD.

De NVA geeft mensen met autisme en hun naasten een stem en zorgt dat zij gehoord worden. De NVA is dé organisatie in Nederland die vanuit het perspectief van mensen met autisme en hun naasten bouwt aan een autismevriendelijke maatschappij; een maatschappij waarin mensen met autisme optimaal geïntegreerd, geaccepteerd en zelfredzaam zijn.

Door belangenbehartiging, door betrouwbare informatievoorziening en door lotgenotencontact in de buurt. De NVA zorgt voor begrip en herkenning. Door de NVA kunnen mensen met autisme en hun naasten zichzelf zijn en optimaal tot hun recht komen.

Geef een reactie op dit artikel

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: